Liga V, seria I

Postari recente

luni, 26 octombrie 2015

Dumbravita - Lapusul 2 - 3

Dumbravita - Lapusul 2 - 3 (2 - 2)
juniori 1 - 4
ora 15
spectatori : 15

Arb Codre Cristian
Obs Mihalca M

Goluri
1-0 min 3 Muresan G
2-0 min 4 Muresan G
2-1 min 23 (11 m)
2-2 min 43
2-3 min 83 (11 m)

Dumbravita
Radu Constantin
Cormos Daniel (Zubascu), Hodis Bogdan, Tony Salajan, Pop Paul (David Gabriel)
Kevin (Trif Dumitru), Boga, Buciuman, Muresan Gabriel
Petrovan Alin, Cormos Adrian

Lapusul
Filip Ioan
Muresan Cosmin, Ungur Cristian, Parauan Cosmin, Cartita Marius, Nyegrai Catalin, Nodis Paul, Nodis Andrei, Lese Cristian, Duma Ionut, Satmari Marian, Vasc Cristian

Meci frumos, 

In min 1 Radu Constantin scoate miraculos un gol ca si facut...la urmatoarea faza in min . 2 avem 1-0, in min 4 avem 2-0....
In min 23 Lapusul beneficiaza de un penalty  
Dominam si Lapusul ne loveste pe contraatac, 
In min 83 portarul Radu face un penalty (corect acordat) + arbitrul trebuia sa i dea rosu direct portarului.













Chechis - Dumbravita 2 - 1

Chechis - Dumbravita 2 - 1
juniori 4-0

17.10.2015, ora 15
teren Chechis : impracticabil
spectatori aproximativ 15

1-0 min 15
1-1 min 23 Muresan G
2-1 min 48

Chechis
Bondre Adrian
Czsiesland Darius, Sima Cristian, Grigor Claudiu, Cocis Dinu, Chendes Daniel, Csepei Alex, Berchis Sabin, Hidigan Andrei, Cosma Iona, Zoldi Raducu
rezerve : Berinde Bogdan, Vas Andrei

Dumbravita
Radu Constantin
Flaviu, Hodis, Salajan Tony, Pop Paul
Boga, Kevin, Zubascu, David (Trif Dumitru)
Muresan, Petrovan


Materialul de mai jos postat pe contul facebook, care nu este public, al comunei Dumbravita



FOTBAL - EL CLASICO DE DUMBRAVITA
Chechis – Dumbravita 2 – 1 (1 – 1)
Juniori 4 – 0

Ieri pe terenul din Chechis (un fel de aratura) si pe o ploaie mocaneasca s a jucat derby ul comunei. Un meci intre 2 echipe bune, care isi doreau victoria, iar desi Dumbravita a dominat majoritatea timpului echipa mai pragmatica, Chechis, a reusit victoria. Pentru acest lucru Chechis merita felicitari, daca a castigat a fost mai buna si uram ambelor echipe (seniori si juniori) multa bafta mai departe. A fost si un eveniment mai nefericit , portarul gazdelor, Bondre Adrian, a suferit o lovitura la cap (involuntara) si a fost transportat la spital.



Arbitraj foarte bun asigurat de Barbus Marius. Observator Marchis Traian.



La meciul echipelor de juniori era clar cine castiga din moment ce Dumbravita a mers cu 8 jucatori iar gazdele au jucat in 11. Un moment mai putin placut s a intamplat inainte ca meciul sa inceapa, portarul (de conjunctura) de la Dumbravita nu a avut aparatori si Ionut Pante nu a dorit sa imprumute o pereche de aparatori, oaspetii fiind nevoiti sa vina pana in Dumbravita dupa aparatori. Acest aspect se numeste lipsa de fair play.



Din pacate trebuie sa trecem la categoria “penibil” starea jalnica a terenului care a fost jumatate pamant (asa cum se vede in imagini) desi acest pamant a fost dus la teren din vara nu s a reusit imprastierea lui in totalitate nici acum. Din cauza aceasta echipa din Chechis a jucat la Dumbravita 2 meciuri considerate acasa dar dupa dezastrul pe care l-au lasat in vestiare dupa ultimul meci fara sa se mai “deranjeze” sa faca curat , jucatorii din Chechis au stat in pauza meciului cu Lapusul la o “tigara” pe geamul vestiarului iar pe langa toate astea s au facut “disparute” si 3 veste ale oamenilor de ordine care au fost recuperate intre timp, s-a hotarat ca echipa din Chechis sa joace pe terenul lor. 

Conducerea de la Dumbravita a propus totusi ca meciul direct sa se joace in Dumbravita dar cei de la Chechis au motivat ca in Chechis e mai bun terenul.

In mod normal pe terenul din Chechis nu ar trebui ca AJF MM sa permita disputarea jocurilor din cauza dimensiunilor reduse si mai ales a faptului ca in interiorul terenului exista un stalp de medie tensiune unde se pot intampla tragedii oricand.

FELICITARI GLORIA CHECHIS. FELICITARI DUMBRAVITA

Dupa materialul de mai sus a aparut la o jumatate de ora materialul postat de contul echipei Gloria Chechis urmatorul material :


Buna ziua dragi prieteni!
Dupa cum ati vazut in postarea de ieri, chiar de dupa finalul meciului, echipele de juniori si de seniori au reusit meciuri fabuloase impotriva celor de Progresul Dumbravita, reusind sa castige cu 4-0 juniorii, respectiv 2-1 seniorii.
In primul rand, vreau sa va spun ca nu a fost un derby de clasament, nu pot folosi cuvinte ca Derby de Romania, sau El Clasico. Nici gand; a fost Derby de Chechisel, asa cum imi place mie sa ii zic, si va zic si de ce: ambele localitati sunt strabatute de raul Chechisel. 
Revin la evenimentele de ieri. La Juniori a fost un meci fara istoric, Dumbravita a venit in 8 jucatori si a incercat sa se tina aproape de juniorii nostri. Mai mult, nu consider ca trebuie sa asigur aparatori si oaspetilor, ori daca asa considera conducatorii celor din Dumbravita puteau sa imi spuna si le cumparam, nu era nicio problema. Si in plus, le spuneam arbitrilor sa respecte regulamentul: ceea ce ducea la castigarea meciului cu 3-0 de catre noi, insa am dorit sa jucam meciul pe teren si astfel sa lase portarul sa joace aproape o repriza fara aparatori, lucru interzis de regulament.
Prima repriza a fost una incalcita, cu ratari uriase din partea noastra si cu nesincronizari in fata portii. Trebuie spus ca si noi am inceput meciul in 10 oameni, insa au venit pe parcurs inca 2 jucatori, la pauza am facut si o schimbare si am putut sa schimbam jocul in bine. Dupa pauza reusim sa inscriem prin Donca Darius, de 2 ori prin Ionut Marc si din penalty prin portarul nostru si totodata capitanul nostru, Bondre Daniel. Asadar, bucurie fara margini pentru juniori si o victorie de moral care ne va ajuta sa abordam cu o alta mentalitate ultimele 2 jocuri din aceasta toamna.
Ei bine, a venit si meciul echipelor de seniori. Dumbravita, cu jucatori de mare valoare, care au evoluat la Baia Mare, prin liga 2, altii cu state vechi in liga 4 si liga 3 au venit exclusiv cu gandul la 3 puncte si la o victorie categorica in fata noastra.
Noi, cu dorinta si ambitie iesita din comun fiindca in anii trecuti noi eram vazuti ca si favoriti. Acum, foaia s-a intors si am realizat ca va trebui sa dam 200% din noi daca dorim sa avem vreo sansa. Va spun sincer ca toata saptamana visam la o victorie, insa speram sa facem si noi un meci bun si sa scoatem macar un egal. Dar mai credeam in dorinta de a demonstra tuturor ca baietii mei, din "diferite zone folclorice" cum ziceau unii, au valoare si se ridica la nivelul jocului.
Meciul a inceput intr-o nota de tatonare, cu un joc incalcit de ambele parti. In minutul 15, avem o lovitura libera de la mijlocul terenului, mingea este centrata in careu, de unde Grigor Cristian loveste balonul cu capul, iar mingea intra in poarta cu toata opozitia bravului portar Radu Constantin.
In minutul 32, la o lansare in adancime, jucatorul Muresan Gabriel de la Dumbravita, scapa singur cu portarul nostru Bondre Adrian, fratele portarului de la juniori, trimite mingea pe langa portar care se duce in plasa, iar jucatorul de la Dumbravita se loveste violent de portarul nostru. Adi, lesina, isi revina greu, este groggy, mai sta 3 minute si intra portarul nostru de rezerva Berinde Bogdan. Bine, oare mai trebuie sa amintim ironiile conducatorilor de la Dumbravita si a celor care au luat loc pe banca: "ce a patit portarul? i-a intrat noroi in ochi?" 
Frumos stiti sa va comportati domnilor! Nicio problema, noi ne-am vazut de ale noastre si am continuat sa gasim oportunitati de a mai marca. Pana la pauza nu s-a mai intamplat nimic notabil.
Dupa pauza, am reusit in minutul 52 sa obtinem o lovitura de la 11 m, transformata sigur de Liviu Raducu. Din acest moment, oaspetii incep sa "bage materiale", nervozitatea creste, noi incercam sa profitam de spatiile libere lasate in apararea oaspetilor. Acestia preseaza, domina static si fara rezultat pe tabela. Practic, ei au avut dupa pauza 2 lovituri periculoase care s-au dus peste poarta, prima, si pe langa poarta cea de-a doua. Si au mai avut 2 suturi pe poarta si 2 suturi spre poarta.
Noi era sa dam lovitura pe contraatac cand de doua ori jucatorii noastri au luat la tinta portarul de la Dumbravita.
Victorie mare, uriasa, nesperata, pe un teren greu, dar nu asa de greu pe care s-a jucat duminica trecuta meciul Dumbravita-Sisesti. NU intru in polemici si prefer sa tac dupa numeroasele sicane pe care le-am suportat din partea unora si am dorit sa aratam ca si noi putem avea un teren competitiv, Si va promit ca vom avea un foarte bun intr-un timp relativ scurt. 
Si apropo de teren, terenul este de dimensiuni regulamentare si nu a fost apa deloc pe el chiar daca a plouat toata ziua.
In incheiere, nu imi ramane decat sa felicit echipa noastra pentru dorinta, incredere in propriile sanse si devotament. Am demonstrat inca o data ca, indiferent cate s-ar spune despre noi, ramanem o echipa buna, care lupta pana la capat! Multumesc brigazii de arbitrii si d-ului observator, celor 2 asistente medicale care au ingrijit jucatorii la cele 2 jocuri, spectatorilor si tuturor celor care ne-au trimis mesaje de felicitare dupa joc.
Pentru noi urmeaza doua meciuri extrem de dificile: sambata la Mocira cu o echipa de pe podium:Progresul Somcuta Mare si in ultima etapa, pe teren propriu, sambata cu Comuna Satulung, dupa care se va trage cortina peste acest tur de campionat. Va asteptam sa ne sustineti la ultimele 2 jocuri si sa reusim rezultate care sa bucure toti microbistii care urmaresc echipa A.S. GLORIA CHECHIS.
Ce iti poti dori mai mult de la fotbal, cand echipele de juniori si seniori inving in Derby de Chechisel pe teren propriu?
Prieteni, va doresc un weekend superb asa cum il avem noi dupa victoriile de ieri!!!

Dupa acest material fotografiile cu terenul din Chechis au aparut pe facebook de unde cei de la gazeta sporturilor au preluat si au facut un material in editia tiparita a ziarului de marti 20.10.2015































 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Sport Dumbravicean - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template