Liga V, seria I

Postari recente

joi, 4 iunie 2015

Dumbravita - Chechis 2 - 2

AS DUMBRAVITA – GLORIA CHECHIS 2 – 2 (1 – 2)
Juniori 4 – 2
31.05.2015, ora 14-16
In prima parte ma voi referi la meciul de la juniori.
Evolutia scorului :
min 19 1-0 V Pasca (Dumbravita)
min 32 2-0 A Gaman (Dumbravita)
min 47 3-0 P Pop (Dumbravita)
min 60 3-1
min 63 4-1 V Pasca (Dumbravita)
min 73 4-2
A fost mai mult decat un derby…si a inceput prost pentru Chechis. Un junior pe care a vrut sa l bage antrenorul de la juniori Chechis, Ionut Pante, este de fapt jucatorul echipei Unirea Sisesti, deci pe fals…echipa de la Dumbravita si-a dat seama si a fost scos din teren. Ulterior dupa meci s a aflat ca inca 2 juniori au jucat pe fals la echipa din Chechis…poate asa se stie juca acolo…asta inseamna ca altii isi platesc taxele si legitimatiile la AJF iar altii sunt mai “smecheri”.
Problema nu este cine a batut sau a pierdut ca pana la urma punctele tot in comuna au ramas, problema e ca la pauza, jucatorul echipei Gloria Chechis, Bondre Daniel, si-a iesit din minti si impreuna cu cativa spectatori din Chechis (care au patruns in teren) au tabarat pe arbitrul central si a fost la un pas sa l ia la bataie (portarul Bondre Daniel a luat rosu si va sta multe etape). Aceste fapte sunt incredibil de grave care se petrec pe un teren de fotbal si care nu fac cinste fotbalului si comunei Dumbravita.
Despre suporterii echipei Gloria Chechis…trebuie felicitati pentru ca si-au sustinut echipa si au creat o “anumita atmosfera”…placuta pana la un momentdat…dar presarata cu multe injuraturi cum nu am mai auzit pe un teren de fotbal in nicio deplasare si mai ales pentru faptul ca au patruns in teren ceea ce este cel mai grav lucru. Nu am inteles de unda atata ura intre cele 2 echipe care au traditii aproximativ comune…de prin anii 70 cand jucau in teritoriala ?
Meciul seniorilor a cam avut de toate…goluri, penalty, ocazii mari.
Evolutia scorului :
0 – 1
1 – 1 Blidar Andrei 11 m (Dumbravita)
1 – 2
2 – 2 Muresan Gabriel (Dumbravita)
Suturi pe poarta 9 – 5
Suturi la poarta 7 – 7
Cornere 7 – 4
Offside 2 – 3
Faulturi 20 - 19
In meciul seniorilor reprizele au fost impartite…in repriza 1 echipa din Chechis a fost la carma jocului, goluri, ocazii…repriza a doua a fost al echipei din Dumbravita cu gol, ocazii monumentale ratari din 3 m, 2 bare la aceeasi faza…una peste alta un meci frumos cu un plus pentru echipa gazda care in repriza a doua si-a masat adversarul in propria jumatate de teren.
Felicitari galeriei din Chechis care in meciul seniorilor a inteles ca fair play ul si respectul e mai important ca urletele si injuraturile.
Felicitari spectatorilor din Dumbravita, Sindresti, Rus, Unguras, Carbunari care au sustinut echipa gazda, pana la urma s au strans aproximativ 80-100 spectatori, cum nu au mai fost vreodata pe Dumbravita Arena.
Arbitraj foarte bun al lui Oanea Cristian.
Pentru Chiver Bogdan (AS Dumbravita) a fost meciul de retragere de la echipa. Multumim Bogdan pentru meciurile si golurile de exceptie pe care le-ai realizat la AS Dumbravita.
Multumim dj Ninu si Razvan pt muzica si atmosfera din timpul jocului.
FELICITARI DUMBRAVITA . FELICITARI CHECHIS
Video repriza 2 : https://www.youtube.com/watch?v=Ksw4mZMZbxU

AS Dumbravita :
Radu Constantin
Dobrican Ioan - Blidar - Fuzi - Cheloo
Pricop Ovidiu - Boga - Kevin - Petre Salajean
Chiver Bogdan - Muresan Gabriel
Au mai jucat : Seby Ghereben si Trif Dumitru


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Sport Dumbravicean - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template